”Ei tää susta johdu” – kun kroppa sanoo ei

Lupasin kirjoittaa seksistä ja tarkemmin sanottuna v*tuiksi menneestä seksistä, joten tässä sitä ollaan.

Tässä viimeisen puolen vuoden aikaan meikäläiselle on kaksi kertaa käynyt se, mitä varmaan jokainen mies pelkää eniten. Tekisi mieli, mutta ei vaan seiso.

Pahimmaksi tilanteen tekee se, että ne ovat ekoja kertoja kyseisten naisten kanssa. Tosi kiva siinä vieressä jotain sopertaa kun tekisi mieli hypätä ulos ikkunasta. 😀

Mutta. Nyt haluan sanoa jotain kaikille tätä lukeville naisille. 95 prosenttia ajasta kyseinen ilmiö ei johdu teistä. Se voi olla stressiä, väsymystä, jännitystä (itse veikkaan tätä omalla kohdallani) tai ihan mitä vaan, mikä estää rentoutumisen.

Molemmissa tapauksissa mulla nainen pahoitti mielensä ajateltuaan että en halua häntä. Käytettyäni pitkän ajan vakuutteluun, että näin ei tosiaankaan ole, molemmat tuntuivat uskovan.

Kuitenkin kehotan teitä muistamaan, että tuo on miehelle todennäköisesti paljon kovempi paikka kuin teille. Voitte olla varma, että se painaa mielessä myös seuraavalla kerralla. Eli jos ette halua käyttää iltojanne epätoivoisesti puhaltelemalla ja hankaamalla eloa löysää ulokkeeseen kuin sytyttäisitte nuotiota märillä puilla, suosittelen olemaan ymmärtäväisiä. 😀

Älkää kettuilko. Älkää varsinkaan ehdottako viagraa! Mies kyllä menee itse lääkäriin ja tekee sen johtopäätöksen. Mutta jos kumppani sanoo että hei ehkä sun pitäisi ”huijata” että tästä tulee mitään….

Hitto, tästä piti tulla hauska teksti eikä adressi impotenssin puolesta. 😀

Itselläni on menossa siitä hauska tilanne, että olen nyt nähnyt jo useasti sitä Juhannusneitoa, ja meille kävi tämmöinen tilanne. Tästä sisuuntuneen päätin että en hmmm…helpota itseäni ennen seuraavaa näkemistä, jotta homma pelaisia varmasti. Todennäköisesti lyhyesti, mutta varmasti. 😀

Voitte kuvitella sen ilon kun makaillaan toisiimme kietoutuneina sängyssä ja telttakeppi niin sanotusti kokoaa itsensä. Teki mieli juosta parvekkeella tuulettamaan.

Myös nainen sai meikäläisen repeämään spontaanilla iloisella: Hei sulla seisoo! -huudahduksella. 😀

Tosin tämän jälkeen naisen ilme vaihtui jotenkin sääliväksi (syy ei ollut koko, senkin ilkimykset). Kauniilta huulilta pääsi kolme sanaa:

Mulla. On. Menkat.

FUUUUUUUUCK!!! Onneksi en mennyt sinne parvekkeelle. En tiedä monta itsemurhaa syynä jäätävä panetus ja naisella menkat, on Suomessa tehty. Varmaan pari.

Ei siinä. Halailu ja pussailukin on ihan kivaa. 😀

Pahoittelen pitkää tekstiä, mutta kun kerrankin on oikeasti jotain kirjoitettavaa. Lopuksi vielä seksipaljastus. En ole koskaan pannut ilman kondomia. Sen siitä saa kun on liian tarkka ja vakituista partneria ei ole löytynyt. No, ehkä se on tämä. Jahka ne *#%*# menkat loppuvat. 😀

Pitäisköhän kirjoittaa jatko-osa, että mitä mies kaipailee naiselta sängyssä? Jos kirjoitan tätä enää tähän lisää niin voin kohta julkaista sen kirjana. Fifty Shades of ei näin.

Kommenttikenttä on ollut vähän hiljainen tässä kesällä, joten aktivoin teidät: Kertokaa omia kokemuksianne tästä aiheesta. Mikä on teidän huonoin seksikerta? miten nainen voi mokata seksissä? Entä mies?

Hauskaa viikkoa ja pahoittelut kaikille tutuille jotka tätä lukee, jotka nyt tietää ehkä hiukan enemmän kuin tarvis. 😀

 

KommentoiKommentit

 1. 11.57 19.07.2015

  Hienoa, että kirjoitit tärkeästä aiheesta!

  Itseäni jäi vaivaamaan, miksi menkkojen takia ei voi harrastaa seksiä? Siksikö, kun suhteenne on niin tuore vai mahdollinen sotku jommasta kummasta niin epämiellyttävää? Eikä ole pakko vastata, jos menee liian henkilökohtaiseksi. Kunhan vaan ihmettelen. 🙂

  Huonoin seksikertani on ollut yhden illan juttu, jonka kanssa ei sitten lopulta seksin harrastaminen olisi kiinnostanut pätkääkään. Jatkoin kuitenkin kohteliaisuussyistä loppuun asti ja vähän paha makuhan siitä jäi.

  Mielestäni petihommissa voi mokata kumpikin sukupuoli siten, ettei ota huomioon toista ja/tai itseään. Useimmiten nämä mokat ovat mitättömiä eikä niille tule annettua juuri mitään painoarvoa, mutta joskus taas ne jäävät vaivaamaan vuosiksi, jopa loppuelämäksi.
  Läsnäolo on mun mielestä avain hyvän seksin saloihin.

 2. 12.03 19.07.2015

  Hmm, erittäin hyvä tietää ja kiva että uskallat kirjoittaa myös ns. arasta aiheesta. Itselle on käynyt sama tuoreen aviomiehen kanssa pariin otteeseen – joko homma ei lähde käyntiin tai tyssähtään kesken leikin – ja johtopäätöshän näin naisena on, että a) olen varmaan lihonut, b) joku muu meikäläisen kropassa/pärstässä/luonteessa/naiseudessa mättää.

  Harmillisestihan sekä miehet että naiset on nykykulttuurissa ehdollistettu uskomaan, että (etenkin nuori) mies haluaa ja kykenee aina, ja muuta ei syttymiseen tarvita kuin alaston nainen. Jos ei, niin ei ole normaalia. Siksipä onkin tosi hyvä lukea tällaisia infoja, että myytti ”aina halukkaasta tai kyvykkäästä miehestä” ei ole ihan faktaa.

 3. 12.05 19.07.2015

  Kiitos kommenteista Isla!

  Ei itseasiassa keskusteltu voisiko hommailla menkkojen aikana, mutta mä tulkitsin sen ainakin niin, että hän ei halunnut. Ehkä se oli juuri se sotku? Vaikea sanoa.

  Läsnäolo on tärkeää. Ja kommunikointi! Kukaan ei ole ajatustelukija ja joskus sen kuvailu mitä haluaisit sulle tehtäväksi voi jopa olla piriste.

 4. 12.50 19.07.2015

  Taidan linkittää tämän blogin kuuluisaan Äitylit ryhmään Facebookissa. On nimittäin niin mahtavaa luettavaa 😀

  mulla on aivan liian paljon näitä seksi mokailuja ja sen hetken kun olet unohtanut joitain, niin kaverit jaksaa muistuttaa. Tässä yksi niistä pahimmista ja noloista.

  Sekstailin yhden pojan kanssa jota tapailin uudestaan vuosien tauon jälkeen. Ja tällä tyypillä on aivan jäätävä varustus. (Teki mieli juosta karkuun) siinä sitten ensin kaiken sen mun soheltamisen jälkeen tyylillä (apua apua apua ei noin kovaa. Apua varo. Älä noin lujaa ja laita se sit ihan hitaasti jnejne) päästiin joten kuten asiaan tunnen napsahduksen ja nousen pois jätkän pyynnöstä. Kauhea veri valuu jätkän varusteista. Seison totaalisen järkyttyneenä pyytäen anteeksi ja soitan pyynnöstä ambulanssin. . Esinahkahan se siinä repesi. . En kuullut tästä jätkästä enää koskaan mitään 😀 ja nolottaa vieläkin, vaikka minkä vahingolle voi (mielikuva, siitä että se jätkä puhuu varmaan lihansyöjä p#lluna musta) 😀

 5. 13.22 19.07.2015

  Kiva, että kirjoitat näinkin arasta aiheesta. Tosi rohkeeta! Helposti sitä syyllistää itsensä, jos joku menee pieleen seksissä…Minulla on monesti käynyt naisena sillä tavalla, että innostun harrastamaan seksiä jonkun uuden tyypin kanssa, mutta kesken kaiken into lopahtaa, eikä koko homma oikein tunnu miltään. Onhan se aika jäätävää sitten keskeyttää ja sanoa et ei mun nyt teekään mieli, sori. Noi on yleensä ollut semmosia yhden illan juttuja ja niistä on jäänyt itselle semmonen olo, et ei ois kannattanu ollenkaan ees yrittää. Eikä olla kyllä nähty uudestaan. Mut kamalin seksikerta oli kyl sellainen, kun olin tapaillut yhtä potentiaalista miestä jo jonkin aikaa ja olin tosi ihastunut siihen ja kun viimein päästiin itse asiaan niin tämä mies kesken kaiken keskeyttää hommat, sanoo ettei tästä nyt tule mitään ja haukkuu minut, etten osaa miellyttää häntä sängyssä. Yritän kysellä, että mitä hän sitten olisi halunnut, mutta mies ei kerro, minun olisi jotenkin pitänyt aavistaa, mistä hän tykkää ilman, että hän kertoo minulle mitään. Ehdotin että kokeillaan uudestaan joku toinen kerta, että eihän se nyt ole maailman loppu, jos eka yhteinen seksikerta menee pieleen, mutta mies totesi, että meidän ei enää kannata nähdä ollenkaan. Että hänelle seksi on tosi tärkeä osa suhdetta ja jos se ei toimi, ei ole syytä olla suhteessa ollenkaan. Ja väitti että minä en tiedä, mistä miehet tykkää. Siihen loppui se tapailu ja jäi tosi paskamainen olo.

 6. 13.23 19.07.2015

  Minuakin jäi ihmetyttämään miksi menkat esti seksin, jännää! Tietenkään tilanteessa, jossa kivut ovat kovat, ei seksi kiinnosta, mutta silloin en lähtisi treffeille muutenkaan. Pyyhe alle vaan 😉 Mutta jos kyse on siitä, että ei voi koska naisen luonnolliset kuukautiset on jotenkin ällöjä, on se vähän loukkaavaa. (nimenomaan että nainen ajattelee noin itse..)

 7. 13.32 19.07.2015

  Kurjaa tuuria, että olet törmännyt kahteen samankaltaiseen, hieman herkkänahkaiseen naiseen – meitäkin nimittäin löytyy, jotka eivät ole koskaan hoksanneet ajatella, että miehen stondiksen puuttuminen johtuisi naisesta itsestään. Joko olen riittävän aikaisin törmännyt juttuun tuosta, ettei nainen ole syypää miehen seisokin puutteeseen tai sitten itsetuntoni on turhankin tukevalla pohjalla…^^

  Lohdutuksena ihan kaikille miehille, joilla ei seiso kun ”pitäisi” tai lopahtaa kesken kaiken: sen yleensä huomaa, jos miestä jännittää tai hermostuttaa ja on enemmän kuin ymmärrettävää, ettei jännittyneenä tai hermostuneena välttämättä seiso kivikovana.:) Niilläkin, joilla seisoo ja jotka ovat todella kokeneita, voi itse asiassa olla pidemmän tutustumisen jälkeen olla parempi stondis, kun alkujännitys on kadonnut.:)

  Ja toisaalta esim. uudet jutut kuten kimppakiva saattaa vaikuttaa stondikseen vaikka muuten olisikin tunnettu pitkään.

  Itse tulkitsen miehen kiinnostuksen ja halun minua kohtaan kuitenkin ihan muusta kuin siitä, kuinka tukevasti toisella seisoo.;)

 8. 20.05 19.07.2015

  Kiva kun kommentoitte tätä. 🙂 Mielenkiintoista kuulla ihmisten tarinoita ja reaktiota.

  Nimimerkille Ei näin, olipa harvinaisen mulkku jätkä. Vaikka seksi olisi omasta mielestä kuinka paskaa niin silti voisi olla loukkaamatta toista. Jätä omaan arvoonsa.

  Olen myös kuullut noita tarinoita erilaisista repeämistä ja jopa murtumista. Ei ole onneksi tullut kohdalle (koputtaa puuta).

  Mulle tuli heti siinä tilanteessa että hän ei nimenomaan menkkojen takia halunnut, niin ei tullut mieleenkään alkaa vänkäämään. Kyllä mä luulen että olisin suostunut jos hän olisi vielä mahdollisuutta tarjonnut. 🙂

 9. 21.20 19.07.2015

  Olipa hieno teksti! Itsellenikin on pari kertaa käynyt niin, että uudella kumppanilla ei kunnolla seiso. En ole kyllä ottanut itseeni taikka syyttänyt/pilkannut toista, vaan ollut sillain, että ei se mitään. Tottakai vähän nolo tilanne molemmille, mutta ihan kestettävissä. Mulle kamalimpia tilanteita on ollut, kun mies ei tule ja vaan jyystää loputtomiin. Onko miehenkään ihan aina pakko saada orgasmia? Ainakaan mun, naisen, itsetunnon kannalta se ei ole kuoleman vakava asia.

  En ymmärrä tuota, mitä ihmeellistä on, jos nainen ei halua seksiä menkkojen aikana. En itse halua varsinkaan menkkojen alkupuolella ketään ulkopuolisia kävijöitä alakertaani, koska ei vaan tee mieli runsaan vuodon ja hormoonitoiminnan vuoksi. Ei edes mun aviomiehen kanssa. Jokainen on yksilö, toisilla se ei niin vaikuta. Molemmat ”oikeita” menettelytapoja.

  Oot ihan superhyvä kirjoittaan. Varsinkin nämä iholle tulevat jutut on todella avartavia ja mielenkiintoisia!

 10. 23.14 19.07.2015

  Niin jätinkin omaan arvoonsa. Kyllä siinä kaikki ihastumis/kiinnostumisfiilikset katosi samantein, kun jätkä paljastui ihan idiootiksi. Vaikutat ihan herrasmieheltä. Jos nainen ei menkkoihin vedoten halua seksiä niin ihan oikein on olla kyseenalaistamatta ja vänkäämättä. Positiivista kuitenkin että hän haluaa seksiä kanssasi vielä joskus myöhemmin 🙂 Toivottavasti silloin kaikki menee putkeen!

 11. 8.14 20.07.2015

  Hyvästä aiheesta kirjoitat, näitä lisää! On myös hienoa huomata, että aiheesta voi keskustella ihan avoimesti, kun tuntuu että suurin ongelma tässäkin on nimenomaan se, että miestä tilanteessa hävettää eikä kommunikointi (tai mikään muukaan) sen jälkeen enää suju. Ja jos tilanne päättyy vähän kiusallisesti eikä aiheeseen enää palata niin seuraavalla kerralla harvoin ainakaan alkuasetelma on yhtään parempi.

  Keskustelutaito ja avoimuus on muutenkin mielestäni hyvän seksin kantava voima. Ainakin itse tiedän mistä pidän ja myös kerron sen, ja niin toivon myös miehen tekevän. Ja kun sitten samalla molemmat ovat avoimia myös uusille ideoille niin yleensä homma toimii 🙂

  Omalla kohdallani pahin mokani, tai ainakin lyhyeen loppunut seksikerta on ollut sellainen, kun asentoa vaihtaessa olin vähän turhan innoissani ja epähuomiossa survaisin polveni suoraan miehen jalkoväliin. Ja tämä siis sen kumppanin kanssa ensimmäisellä kerralla. Kaikesta kivusta ja tuskasta huolimatta parin päivän päästä otettiin uusintayritys ja kokemus oli kaikin puolin mainio.

 12. 9.15 20.07.2015

  Mä en oo ikinä ottanu itteeni jos miehellä stondis on kadonnut – nykysen poikaystäväni kanssa kävi niin, koska häntä jännitti kuulemma ekalla kerralla ihan hemmetisti. Kyllä se siitä pienen avustuksen jälkeen ja musta se oli niin hellyyttävää, että jännityksen seurauksena stondis katosi yhtäkkiä! Kiusallinen tilanne miehelle kyllä, mutta mä olin ihan positiivisesti otettu kyseisestä asiasta. En todellakaan itteeni ottanut, koin oloni jopa tärkeäksi 😀 eniten ottaa itsetunnon päälle se jos toinen tekee asiasta kauhean ongelman, johtuu kyllä siitä että mun oma rakenne ja e-pillerit ovat saaneet aikaan sen että ei oo aina ihan helpoimmasta päästä yhdyntä. Jos miehen itsetunnolle ottaa ettei seiso, niin kyllä näin naisena ottaa ihan samalla tavalla päähän kun ite on kuiva ku sahara vaikka oikeasti haluaisi ihan hemmetisti. Kroppa ja aivot vaan ei aina toimi samaa tahtia so simple 🙂

  Kyllä sen haluamisen huomaa ihan muistakin asioista. Ja mä ihan ymmärrän jos ekoja kertoja ei halua häsläillä menkkojen aikana, en mäkään halunnut ja nykysin se on ihan ok kun miestä ei näytä haittaavan eikä kyllä muakaan 🙂 oot kyllä hyvä kirjottaja ja hauska lukea asioita mies näkökulmasta!

 13. 9.58 20.07.2015

  Oon tapaillut tässä hetken aikaa yhtä miekkosta, joka on huomattavasti kokemattomampi petipuuhissa kuin minä. Ensimmäisellä kerralla (ehkä pienestä, vapauttavasta humalasta johtuen) seksi sujui, vaikkakin mies tuli todella nopeasti. En tästä tuominnut, ilmeisesti hän ei ole pitkään pitkään aikaan ollut vällyjen välissä. Seuraavana aamunakin juttu toimi ilman ongelmia, vaikka kesto oli vieläkin lyhyempi.

  Seuraavalla kerralla, parin päivän jälkeen, jännitys kuitenkin taisi viedä voiton. Pikkukaveri veltostui kesken kaiken. Sitten se saatettiin taas juhlakuntoonsa, mutta ei kestänyt edes suihinottoa. Käsipelillä homma saatiin kuitenkin vietyä loppuunsa.
  Eipä siis auttanut kuin yrittää luoda miehelle turvallista ilmapiiriä. Nyt harjoittelujen jälkeen hän on jo monesti tullut suuhun, ehkä seuraavalla kerralla jo saadaan ihan seksi luistamaan.

  Mutta huomaan itsessäni myös väsymyksen/jännityksen tuomia sivuvaikutuksia. Olen silloin kuiva kuin sahara. Siis niin kuiva, että seksiä on turha edes kuvitella, varsinkin jos ei ole liukkaria saatavilla. Ja yleensä tässä ei ole kyse siitä, että en haluaisi. Ihmismieli, itse saatanasta.

  Yksi inhottavimmista kokemuksista on kyllä se, kun mies sammui kesken suihinoton. En tiedä tajusiko edes sammuneensa seuraavana aamuna. Tosin hän oli pidempiaikainen tuttu, joten en ottanut sitä niin ”loukkaavana”.
  Ja olen kyllä itsekin joskus sammunut…… 😀

 14. 9.14 21.07.2015

  Moikka,

  mä postailin jokin aika sitten samasta aiheesta naisen näkökulmasta. Älä ota stressiä, näitä sattuu. https://loppukiri.wordpress.com/2015/04/16/kova-paikka/

  Ja täälläkin näppäimistön takana on nainen, jota ei punaisina päivinä saa seksihommista innostumaan. Kipu ja särky kun vievät fiilikset ihan totaalisesti.

  Tsemppiä matkaan 🙂

  Emma

 15. 15.51 21.07.2015

  Juu ei sitä naisenakaan aina joka kerta muistuta Niagaran putouksia vaan pikemminkin Saharan autiomaata, vaikka mieli tekis. Stressi ja väsymys ehkä pahimpia liukkaan kelin tappajia. Ollaan aviomiehen kanssa jouduttu aina silloin tällöin jättämään petihommat kesken ko yläpää ja alapää ei halua tehdä yhteistyötä, eikä siinä mitään. Äkkiseltään en muista, että mies olisi kertaakaan ollut se osapuoli, jolla homma ei vaan sinä päivänä onnistu vaikka mieli tekisi, mutta veikkaan että näinkin on voinut käydä. 😀 Joskus ennen aviomiestäni tapailin miestä, jolla seisokki ei kestänyt runsasta humalatilaa ja se oli kieltämättä hieman tympeää, koska ongelma oli nimen omaan itse aiheutettua ja olisi ollut vältettävissä vähemmällä alkoholilla… Pidempään yhdessä olleena on tullut väkisin vastaan myös se tilanne, että halut ei aina vaan kohtaa ja joskus on pakko kohteliaasti kieltäytyä toisen ehdotteluista kun ei yksinkertaisesti nappaa, väsyttää liikaa tms. Ja myös toisin päin, aina oma himotus ei saa vastakaikua, mutta se on elämää se. 🙂 Ja mitä tulee epämieluisimpaan seksikokemukseen, ehkä se, kun vastapelurista joka ei sitten sitten niin hirveästi tositilanteessa sytyttänytkään ei millään tavalla havainnut tämän tulleen ja itse jatkoin seksiä pienessä velvollisuudentunteessa kun en viitsinyt kesken enää lopettaa ja odottelin että eikö se nyt jo prkl tule. Herra sitten ilmoitti ikuisuudelta tuntuneen ajan jälkeen kun aloin ihmetellä asiaa ääneen että eiku mää tulin jo siinä ekan kahden minuutin aikana. Jep. 😀 Muutenkin kun miettii niin ennen aviomiestä tuli harrastettua aika paljon paskaa seksiä, mutta tulipahan havaittua, että mitä haluaa ja mitä ei.

  Oho, tulipa tästä romaani. 😀 Mutta mahtava aihe ja hyvä että uskallat herättää keskustelua!

 16. 16.47 21.07.2015

  Itellä on ollu pari miestä kellä on ollu seisomisongelmia. Toinen selitti syyks oman päänsä, että kun oli isä kuollu ja erosta vielä vähän aikaa. Kyllähän aina aika ajoin saatiin homma toimimaan, mutta otti se silti itseenkin. Mietti, että onkohan tää nyt oikea syy. Mutta kai se sit oli. En toki hänelle sitä sanonut, enkä syyllistänyt!

  Toinen tapaus on nykyinen (vai onkohan entinen, tässä elän epätietoisuudessa..) on sellainen nuori mies, jolla ei oo ollut ennen mua mitään. Olin eka kellä hän oli yötä. (Ja ikäähän hänellä on yli 25v) ja ekalla kerralla seiso aina siihen asti, kun olisi ollut tositoimet. No todettiin jännitykseksi. Tokalla kertaakaan ei sitten onnistunut, enää en tiedä syytä. Että onko vika itsessä vai jännityksessä 😀 Hän ei myöskään ole onnistunut tulemaan käsipelillä eikä suulla kanssani.. Runkkaaminen kuulema onnistuu helposti.. Mieti siinä sitten. No katsotaan!

  Kamalin seksikokemus oli kun olin viikonlopun jätkän luona. Ei harrastettu seksiä koko aikana paitsi viimeisenä aamuna. Mies oli että kylläpä panettaa ja niin itseäkin teki. No sitten hän oli lahnana ensin, kunnes huomautin. Lopulta homma oli puolessa minuutissa ohi 😀 mies tuli ja meni suoraan siitä keittämään kahvit, jättäen meikäläisen suu ihmeestä auki sänkyyn. Eipä tavattu uudestaan!

  Ja hei! Näitä tekstejä miehen näkökulmasta lisää! 🙂

 17. 9.32 03.08.2015

  Itse voisin mielelläni harrastaa seksiä menkkojenkin aikana, mutta jotkut miehet kavahtavat sitä, eivät kuitenkaan kaikki. Joillekin se on ihan ok.
  Okei, voihan se olla sotkuista, mutta tarviiko sitä nyt niin katsella 😀 Voihan sitä vaikka käydä kunnon pesulla ensin. On se mun mielestä lievästi hassua, jos en menkkojen aikana ”kelpaa”.
  Ja tästäkin asiasta kannattaa keskustella avoimesti. Ei ole mitään yleispätevää sääntöä, haluaako seksiä menkkojen aikana vai ei.

 18. 7.06 04.08.2015

  Minunkin ihmetykseni koskien menkkoja ja seksin harrastamista viittasi juuri tuohon, että asiasta kannattaa keskustella kunnolla. Ei tehdä oletuksia.
  Itselleni kävi nuorempana niin, että kun pari miestä ei menkkojen takia halunneet kanssani seksiä, tein siitä johtopäätöksen, ettei kukaan mies halua.
  Iloni oli suuri, kun tajusin, ettei se pidäkään paikkaansa. 😀
  Ja mitä tulee menkkakipuihin, niin en minäkään pahimpien kramppien aikana halua muuta kuin kuolla. XD Mutta muuten seksi ja etenkin orgasmi toimivat tehokkaina ja luonnollisina kivun lievittäjinä.

 19. 23.00 05.03.2016

  Hienosti kirjotat. Mulla tällä hetkellä mies, pari viikkoo tavattu. Ihanaa on ollu, hän suuseksillä tyydyttäny mut. Suukottaa ihanasti, ja koko ajan, ja kädet levottomat koko ajan. Hän ei vain jäykisty. Oon nuollu, imeny jne,,, hän pitää kovista otteista, mutta ei…

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi