Pieniä askeleita ­­– Zumban tahtiin

Kaikkea sitä ihminen tekee kun innostuu.

Alun perin ajattelin päivitellä tämän viikon kuulumisia viikonloppuna, mutta mökki kutsuu. Siispä aika jakaa mun seuraavat seikkailut kanssanne jo nyt.

Kun mä kokosin mun to do -listaa, ryhmäliikuntatunnille meno oli yksi ensimmäisistä mitä kirjoitin ylös.

Ei kovin raflaavaa tiedän, mutta se oli niitä asioita, joita en ole kokeillut parin vuoden aktiivisesta salilla käymisestä huolimatta. Sitten kun se vielä tuli esiin teidän ehdotuksissanne niin päätin tehdä sen seuraavaksi.

Mitä siis valita? Mä silmäilin sitä tuntilistaa ja blogin hengen vuoksi päätin valita sen, mitä normaalisti tekisin siitä ihan viimeisimpänä. Eli Zumbaamaan siis.

Voihan helvetti.

Zumbassa ei koskaan ole mun mielestä ollut mitään vikaa, mutta kai mä olen aina mieltänyt sen jotenkin naisten jutuksi. Rupesin kuitenkin kelaamaan että miksi minä, joka on saanut kunnian tuntea aivan mahtavia naisia, jotka tuntuvat pystyvän ihan mihin vaan, ajattelen vielä että on olemassa ”naisten juttuja”. Idiootti.

Mun mielikuvaa ei tosin heikentänyt se, että kun tunti alkoi, ryhmässä olin minä ja noin kolmekymmentä naista. 😀

No, ei muuta kuin suoraan syvään päähän ja menoksi.

Alku sujui kuten ehkä odottaa voi. Mulla ei ollut mitään hajua liikkeistä, eikä se ollut mikään maailman aloittelijaystävällisin tunti. Heti kun pääsin jostain kärrylle, tuntui siltä että ohjaaja keksi uuden liikkeen.

Ja taas salsattiin väärään suuntaan.

Yritin ottaa mahdollisimman paljon mallia mun edessä vetävästä mimmistä. Säälin vaan sitä mun takana ollutta naishenkilöä jos se yritti samaa…

Mulla on kuitenkin rytmitajua ja vaikka sen itse sanonkin, olen nopea oppimaan. Session vikassa biisissä aloin jo olla suht hyvin mukana. Eli lopulta puoli tuntia kestänyt tunti olikin liian lyhyt!

Lopputulemaksi jäi se, että oli hauskaa, mutta en tiedä johtuiko se varsinaisesti Zumbasta vai siitä, että uskalsin kokeilla sitä. Ehkä pitää joskus kokeilla uudestaan.

Ensi kerralla voisi kyllä kokeilla jotain muuta tuntia. Mä pidän edelleen itse treenaamisen rauhasta, mutta onhan tuo kivaa vaihtelua.

Teiltä on tullut kivoja ehdotuksia, joita laitan varmaankin ensi viikolla jo tekoon. Pari kommenttia on tullut myös nettideittailuun liittyen, joten ensi kirjoituksessa ajattelin vähän sivuta aihetta.

Hauskaa viikonloppua kaikille!

KommentoiKommentit

 1. 17.13 14.08.2014

  Aivan mahtava blogi, nauroin välillä ääneen tekstiä lukiessa kun pystyin näkemään silmissäni tuon tilanteen! 🙂 Jään odottamaan seuraavia kokeilujasi! 🙂

 2. 8.17 16.08.2014

  Piristävä blogilöytö, sulla on selkeästi sana hallussa ja sun jutut uppoaa blogikansaan varmasti yhtä sulavasti, kuin lämmin veitsi voihin.

  Kyllä se rakkauskin sieltä tulee ja kolahtaa niin että kolisee. Kiva kun kirjoittelet sitä odotellessa fiiliksiä ylös!

  Nostan näkymätöntä hattua sun rohkeudelle. Rock on!

 3. 20.43 18.08.2014

  Törmäsin blogiisi vahingossa ja täytyy sanoa että on ehkä ensimmäinen blogi koskaan mitä voisin seurailla 😀 kirjoitan itse myös deittailusta ja sinkkuudesta ja omituisista ongelmista, mutta en vielä ole löytänyt blogia jota olisi jännä lukea. Ehkä se on tämä, odottelen siis seuraavia tekstejä!

 4. 12.17 19.08.2014

  Sait yhden lukijan lisää!

 5. 19.37 22.08.2014

  Hahaha! Ihan parasta luettavaa! 😀 Täällä kanssa yks seuraaja lisää 😛

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi