18 naista yhden illan aikana

Nyt kun sain teidät klikkaamaan tätä tekstiä houkuttelevan otsikon avulla niin on aika paljastaa karu totuus. Kyseessä ei valitettavasti ole yhdenyönjuttujen maailmanennätys.

Tosin se ehkä antaisi vähän huonon kuvan mun suoritusnopeudesta jos yhdessä illassa ehtisi 18……

No anyway tämän tekstin pihvi on siis speed dating, jota käväisin testaamassa lauantaina. Monelle termi varmaan onkin tuttu, eli illan aikana tavataan x määrä deittikumppaneita noin viiden minuutin ajan ja tämän perusteella sitten päätetään haluaisiko kenties antaa jollekin tyypeistä yhteystiedot ja tutustua vähän paremmin.

Täytyy sanoa että mä tykkäsin.

Nykyään tuntuu siltä että koko deittailumaailma on lösähtänyt nettiin ja Tinderiin, joten tällainen face to face kohtaaminen oli ihan pirun piristävää. Juttua riitti kaikkien kanssa. Joidenkin kanssa vähän enemmän ja joidenkin kanssa vähemmän, mutta riitti.

Viisi minuuttia voi kuulostaa jostakusta pitkältä ajalta jos ei ole mitään puhuttavaa, mutta yleensä pelkästään kysymyksellä miten päädyit tänne sai sen ajan kulumaan. Usein jutut jäivät aina kesken.

Ikäjakaumaa oli ehkä vähän vaikea arvioida, mutta kyllä kaikki tuntuivat mua vanhempia olevan. Nuorin mimmi kenelle juttelin taisi olla 28.

Mulle ikä on oikeasti vaan numero, joten kyllä tulin hyvin juttuun nelikymppistenkin kanssa. Tosin siinä tulee usein elämäntilanne vastaan. Enkä mä ehkä lähtisi esittelemään 48-vuotiaalle äidilleni lähes samanikäistä morsmaikkua.

Miehet olivat varmaan keskimäärin samaa ikäluokkaa kuin naiset. En ainakaan omasta mielestäni nähnyt ketään hiipparia, joskin kyllä pari ujompaa tapausta. Eli kaikki joilla on negatiivinen käsitys speed datingista ikisinkkujen viimeisenä oljenkortena ja hämyisenä epätoivoisten ihmisten paritushihnana niin turha pelätä. Se on kivaa. 🙂

Ehkä pitää joskus vielä kokeilla mun pahin ennakkoluulo eli sinkkuristeily. 😀

Illan päätteeksi piti pudottaa omat yhteystietonsa potentiaalisen kiinnostuksensa numerolla varustettuun mukiin. Ilta oli kiva, mutta mun saalis jäi kuitenkin vähän laihaksi. Kaksi numeroa, joista toinen oli yli 40 v.  ja toinen valitettavasti liian ylipainoinen mun makuun. Ei ihan osunut maaliin. Ja mulle olisi kelvannut myös tolppalaukaus. Nämä vaan meni yli ja ohi.

Jos joku vielä lukee tätä blogia äskeisen paskan urheiluvertauksen jälkeen niin mainittakoon että jätin myös omat yhteystietoni kolmelle. Heistä ei tähän mennessä ole kuulunut.

Sinänsä vähän harmittaa, koska musta se meni oikeasti hyvin ja olisin toivonut vähän isompaa saldoa. Ymmärrän kyllä toki, että se että on nuorempi kuin kaikki (ja joku vielä kommentoikin heti alkuun että oletpas sä nuoren näköinen) varmaan vaikutti asiaan.

Suosittelen kyllä kokemusta kaikille tätä lukeville sinkuille. Miehille ja naisille. Ehkä mäkin menestyn paremmin viiden vuoden päästä kun olen melkein 30.

Tai jätän parran ajamatta.

KommentoiKommentit

  1. 21.30 22.09.2014

    hyviä miehiä jollekin muulle jääny matkan varrelle erinäisistä syistä

  2. 19.06 23.09.2014

    Hei,
    Itse en ole uskaltautunut mukaan. Pakko kysyä: missä olit? Kuulin aika murskaavaa kritiikkiä Apollon Date Nightista. Oli lauantaina, kuten myös Maxinen speed date..

    Tapahtuiko muuuta kuin tuo pikadetitti?

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi