Elämä on omituista

Tämän kirjoituksen alkuperäinen otsikko oli Back to square one. Sen oli tarkoitus kuvastaa mun pettymystä siihen, että multa kaatui pari viikkoa vireillä ollut naisjuttu, joka vaikutti tosi potentiaaliselta.

Se kaatui taas toisen osapuolen kiinostuksen puutteeseen. Olin koko loppuviikon kiukkuinen ja ärsyyntynyt.

Kuitenkaan tämä kirjoitus ei käsittele sitä. Lauantaina päätin etten jää kotiin vaan lähdin itsekseni pyörimään Maailma Kylässä -festareille. Samalla muistin, että lauantai-iltana oli se Match made in Museum -ilta, jossa olin silloin kun se järkättiin ekan kerran.

Tekemisen puutteessa ajattelin sitten suunnata sinne, mutta voin sanoa että innostus ei ollut katossa.

Nyt kirjoitan tätä siinä tiedossa, että mulla on kahdet treffit viikonloppuna. Ja molemmat on ainakin alustavasti kiinnostavia. 🙂 Toisen kanssa ehdittiinkin hyvin jutella illan aikana. Toisen kanssa vain tuijoteltiin toisiamme, kunnes kohdattiin 1,30 minuutin speed datessa ja molemmat jättivät toiselle numeronsa.

Elämä on omituista.

Ehkä ensi postauksessa sitten kiroilen sitä, että on liikaa naisia. 😀

Palaillaan!

KommentoiKommentit

  1. 15.48 28.05.2015

    Vautsi! Kiva kuulla 🙂 Oliko muuten museotreffit nyt paremmat kuin ekalla kerralla? Olin silloin itse siellä, nyt en päässyt.

  2. 7.59 03.06.2015

    Kuulehan, blogiasi on ollut ilo seurata vaikka oma elämäntilanne onkin täysin erilainen. Freesejä juttuja ja mukavan oloinen kirjoittaja. Kaikkea hyvää tuleviin kurveihin!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi