Hitsi pariutuminen on vaikeaa (+lehdistöseuranta)

Otsikko oli ensimmäinen ajatus kun kävelin kohti Rautatientoria Teerenpelistä eilisiltana. Olin juuri tavannut Loppukiriblogin kirjoittajat Emman ja Raisan.

Siis ihan oikeasti. Molemmat hauskoja, hyvännäköisiä, ihan täysin normaaleja. Ja yhä sinkkuja. Mä en käsitä.

Jotenkin ihmiset ei vaan nyt kohtaa toisiaan. No, nyt jokainen tätä blogia lukeva mies tietää että ne on molemmat hauskoja, hyvännäköisiä ja ihan täysin normaaleja. Ja heihin saa yhteyden tätä kautta. Vink vink. 😀

Oli hauska istua iltaa ja kuunnella heidän tarinoitaan. 🙂

Torstaipäivä oli muutenkin täynnä huumoria. Kävellessäni töistä kotiin näin koiraa ulkoiluttavan vanhan naisen. Kävelin ohi muina miehinä, kunnes takaa kuului sellaisella kivalla lässyttävällä äänellä :”No, missä sun tyttöystävä on, missä se on, eikö ole.”

Sanomattakin selvää käännyin ympäri valmiina tekemään jotain painokelvotonta kyseiselle naiselle, mutta se lähti kävelemään toiseen suuntaan. Kun sen koiralle ei nyt näkynyt sitä tyttöystävää.

Kun koiranulkoiluttajat vittuilee sulle naisen puutteesta on hyvä keksiä jotain muuta ajateltavaa.

Mä käyn yleensä läpi iltapäivälehtien rakkaus ja seksi -osastot kun kaipaan jotain repeiltävää. Tämänkään kerran saldo ei pettänyt.

Tiesittekö että isoperseiset naiset saavat tutkimusten mukaan fiksumpia lapsia? Nyt vaan mietityttää meidän kansan tulevaisuus, kun joka hiton mimmi treenaa sitä hanuriaan (Mä en valita. Olen jo fiksu ja pyllyjä on kiva kattoa). Kun se rasva just oli se mikä niistä kersoista tämän jutun mukaan tekee Einsteineja.

Puoliksi odotin, että lopussa lukee pienellä: Tämän tutkimuksen rahoitti McDonalds.

Toinen loistava vinkki. Mies näin teet itsestäsi haluttavan vol 3695:

Kohta yksi, farkut. Joo-o. Kohta kaksi, oikeanlainen paita. Jep. Kohta kolme, Varsikengät. Niinp…ÖÖ mitäs helvettiä!? Olenko mä ollut 25 vuotta sinkku sen takia etten ole älynnyt laittaa jalkaan maihareita!? Nyt äkkiä Varustelekaan ja lauantaina Apolloon. 😀

Priceless.

Sinänsä ihan mielenkiintoinen keskustelunherättäjä oli tämä Mies toivoo suhteelta vähemmän kuin nainen -väittämä. Mitä mieltä, pitääkö paikkansa? 🙂

KommentoiKommentit

 1. 22.53 06.02.2015

  Tuli mieleeni tuosta tapaamisestanne (niinkuin varmaan monelle muullekin), että miten olisi toinen noista tapaamistasi bloggaajista? 😉 Mietin itsekin jo tätä aiemmin, että kun täältä internetsien syövereistä löytyy jonkin verran sekä sinkkuelämästään bloggaavia miehiä että naisia, niin miksei ne sitten pariudu keskenään 😀 vai oliko tämä nyt tällanen eli miksi en itse pariudu jonkun poikamiesbloggaajan kanssa 😀 (tähän tarvittais huutonauruhymiö)

 2. 10.52 07.02.2015

  Linkkaamistasi jutuista viimeisen lukijakommenteissa oli pettyneen oloisen miehen yhteenveto parisuhteista:
  ”Naiset elävät pitempään kuin miehet sen takia, että he eivät ole naimisissa naisten kanssa…” 😀 😀 😀
  Vaikka repesinkin ihan totaalisesti, toivon, ettemme me naiset sentään ihan niin kamalia olla.

  Isla

 3. 14.28 07.02.2015

  Ette ole 🙂

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi