Juhannussuunnitelmat hakusessa

Jestas en tajunnut että ihminen voi olla näin poikki.

Taustaksi sen verran, että pelasin perjantaina toisen futisjoukkueen pelin illalla ja eilen meillä oli toisen joukkueen kanssa turnausta. Siinä pelattiin kello 9 ja 16 välisenä aikana kuusi peliä. Kuusi!

Ja tietenkin koko päivä auringossa, joten kesän brunat tulikin huolella siinä. Tai ainakin hieno t-paitarusketus.

Jotta jäätävä futiksen pelaaminen ei riittäisi, niin totta kai siitä jatkettiin sitten oluiden yms merkeissä. Lähdin lopulta baarista joskus puoli kolme. Väsymyksen tasosta kertonee hieman se, että nukahdin pitkästä aikaa bussiin ja menin pysäkin ohi. Alkoholilla ei tietenkään ollut osuutta asiaan.

Itsensä piippuun ajaminen oli siinä mielessä ihan hyvää terapiaa, sillä pääsin taas vaihteeksi istumaan ei ole fiiliksiä -pöydän toiselle puolelle.

Long story short: Päätettyäni itse sen edellisen jutun perjantaina, tapasin lauantaina tosi mukavan tytön. Siinä huomasi heti, että ainakin mun mielestä oli kemiaa ja me vaan juteltiin ja juteltiin.

Siitä alkoi viikon pikaromanssi, jonka aikana muun muassa käytiin opettelemassa fuskua puistotansseissa, ostamassa mulle aurinkolasit ja muuten vaan käveltiin ympäri Helsinkiä. Hän myös tuli luokseni yksi yö ja leivottiin yhdessä pizzaa.

Ja pussailtiin. Paljon.

Ja sitten tuli viesti: Moi, voinko soittaa? Olisi vähän asiaa…

Ärsyttää sillä tosi harvoin koen pika-ihastumisia. Nyt koin. Se lauantain yhteinen pizzankokkailu oli mulle ihan kokemus. Ikäänkuin ikkuna parisuhteeseen.

Tunteita ei voi pakottaa enkä kanna kaunaa häntä kohtaan. Ei auta jäädä itkemään (vaikka mieli tekisi. :D) vaan pitää kääntää katse taas eteenpäin.

Eli siitä päästäänkin Juhannukseen. Kovasti näyttää tällä hetkellä siltä, että olen kaupungissa. Tämä ei ole ensimmäinen kaupunkijuhannukseni, mutta silti ottaisin mielelläni vastaan ideoita tekemisestä. 🙂

Olen melko varma, että olen menossa We Love Helsingin juhannustansseihin. Se edellinen tapahtuma uutenavuotena oli kiva. Ja sieltä lähti nainen mukaan. 😀

Elikkä jos satutte sinne eksymään niin lupaan jorata kanssanne sitä fuskua.

Hyvää alkavaa viikkoa!

KommentoiKommentit

  1. 19.32 14.06.2015

    Yhden päivän pikaromanssi oli minullakin juuri eilen. Tosin olin itse se, jolle ei fiiliksiä syntynyt ja tänään oli ikävä tuottaa toiselle pettymys. Tehtiin mekin kaikkea kivaa ja puhuttiin paljon ja vähän pussailtiinkin. Mutta itselleni niistä keskusteluista jäi olo, ettei meillä oikein ole tarpeeksi yhteistä ja keskustelut jäi aika tylsälle tasolle. Suutelotkaan ei sytyttäneet. Toinen taas ehti jo ihastua. Tuntuu kyllä tosi epäreilulta, että miksi nämä ihastumiset menee niin usein ristiin. Ei muuta kuin uutta kohti! Noi tanssit kuulostaa kivoilta

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi