Kuinka pokata mies

Mun antipatia lätkää kohtaan tarkoittaa, että voin kirjoittaa blogia. Jee!

Viime kirjoituksen jälkeen multa pyydettiin useampaankin otteeseen naiselle jotain iskuvinkkejä, joilla nainen voi iskeä miehen. Vähän hassu pyyntö musta, mutta yritetään.

Ennenkuin aloitan, pari pointtia. Kaikki pokausjutut ei toimi kaikkiin ja hyvällä tsägällä johonkin mieheen toimii just ne, mitä mä tässä tulen kritisoimaan. Nämä siis koskevat mua.

Monet naiset lähestyy sitä pokausta niin, että katsellaan baarissa ja hymyillään ja odotetaan että mies tulee. Ihan validi taktiikka, joka varmasti toimii moneen itsevarmaan mieheen. Sitten on kuitenkin olemassa ujoja ja vähemmän itsevarmoja miehiä sekä idiootteja kuten minä 18-vuotiaana, jotka eivät vaan tajua sitä vihjettä. Tai mitään vihjettä.

Oikeasti. Tajusin itse vasta vuosia myöhemmin, että ai prkl, se muuten oli musta kiinnostunut.

 

Tyttö: Kiva paita sulla

18 v. idiootti: Kiitos, sain lahjaksi

Tyttö: Lähdetäänkö hakemaan juomaa?

Paukapää: Ei kiitti mä otan vasta myöhemmin.

Tyttö: Ai…tuutko kuitenkin mukaan?

Pässi: Nääh, siellä on hirveä jono.

 

Tajuatteko mitä tarkoitan? Jos mulla olisi aikakone, niin kävisin pahoinpitelemässä nuorempaa itseäni. Usein.

Näitä miehiä pitää auttaa juttelemalla. Se voi olla ihan vaan vaikka kellon kysyminen. Kaveri ehdotti myös sellaista, että menee seisomaan miehen viereen, vaikka selaamaan kännykkää, jonottamaan juomaa yms ja jos mies ei älyä jutella vaan meinaa lähteä niin siinä tilanteessa sanoo, että äläs nyt lähde. 😀

Olen monesti törmännyt naisiin, jotka ajattelevat että jos he tekevät aloitteen tai lähestyvät, se antaa tyrkyn vaikutelman. Väitän että tämä on melkoista p*askaa. Aika harva mies pitää sellaista naista tyrkkynä. Mies tekee sen päätöksen siinä vaiheessa kun jutellaan, että oletko tyrkky vai ei.

Milloin sitten olet tyrkky? Meikäläisen näkökulmasta nainen, joka tuijottaa monta kertaa keskustelussa miehen haaroväliä on tyrkky. Nainen, joka tarttuu varoittamatta puolituntematton miehen hanuriin kiinni on tyrkky. Nainen, joka kysyy tiedänkö mitä eroa on silikonitissillä ja normaalilla ja viittaa katseellaan rintavakoonsa, on tyrkky.

Etkö tunnista itseäsi tästä? Onnittelut. Et ole tyrkky. 😀 Eikä tyrkyssä vikaa, jos haku kohdistuu vaikka yhden illan juttuun. Helpottaahan se miestäkin kun tietää mitä on tulossa.

Faktahan kuitenkin on, että jos miestä ei miellytä juttusi tai ulkonäkösi, siinä ei paljon voi tehdä. Ei ole olemassa mitään maagisia pokausvinkkejä.

Ole oma itsesi. Flirttaile. Ole helposti lähestyttävä (itse pakenen nopeasti jos koen, että naista ei oikeasti kiinnosta. Eli vilkuilee ympärilleen, kännykkää, kelloa). Itse en myöskään syty siitä että joku pyytää minua tarjoamaan juomaa.

Mutta muistakaa että minä olen minä. Joku jäätävä gigolo varmaan syttyy siitä, että nainen ei kohdista häneen huomiota, koska hän saa sitä jo paljon valmiiksi. Me ollaan kaikki yksilöitä ja vain kokeilemalla se selviää.

Rasittavaa, eikö. 😀

KommentoiKommentit

 1. 13.22 04.05.2015

  Katsooko naiset muka oikeasti haaroihin? Ei kai nyt sentään. Ehkä joku hyvin harva yksilö, mutta musta toi on ihan urbaania legendaa. Ja jos ihan totta puhutaan, harvemmin siellä yhtikäs mitään mielenkiintoista näkyy, ellei kaveri ole jo valmiiksi viagramaisessa nosteessa, jolloin se kenties saa mut vaan perääntymään… Kyllähän mä perseitä vilkuilen, mutta harvemmin herra sitä itse huomaa, jolloin no harm done?

  Mua suorastaan ärsyttää kuinka helpolta miesten pokailu usein näyttää. Siis se, että mies itse iskee naisen. Ja satunnaisesti myös se, kun nainen iskee miehen. Mä en ole koskaan moiseen pystynyt, ja jos totta puhutaan, kohdalle harvemmin sattuu myös sellaisia iskijöitä, jotka onnistuisivat tyylissään. Mä en sentään ihan sillä lähde matkaan, että todetaan et seksiä tekis mieli (been there), mutta en myöskään tunnista minkään valtakunnan iskuyritystä siinä, että mulle tullaan juttelemaan jostain täysin ympäripyöreästä asiasta (esim venyttelyvinkkejä, kun keskustelu on koskenut ruheilusta johtuvia ongelmia, ja sen tiimoilta yritetty saada mua mukaan venyttelemään keskellä baaria, been there) eikä koskaan esitetä mitään kysymyksiä (yritystä tutustua) ja sen jälkeen kutsua mukaan.

 2. 13.59 04.05.2015

  Kerran kun oltiin yhdessä pubissa niin sellainen 50+ nainen räkäkännissä tuijotti kaverin haaroihin pitkään. Tiedä siellä mitä se näki sitten.

  Hanurin sellainen kiva vilkuilu (ei järjetön kyyläys) on musta vaan imartelevaa.

  Joskus miesten iskuyritykset voi olla just tyhjänpäiväisestä juttelua ja sitten toivotaan että vastapuolelta tulee joku selvä signaali että yritys toimii. Jos sitä ei tule tai ei osaa tunnistaa niin homma saattaa jäädä turhaan kesken. Been there.

  Itsekään en tosiaan mikään maailman menestyksekkäin pokaaja ole. Varsinkaan baarista. Mun mielestä parhaita mestoja on kotibileet, joissa saa jutella rauhassa.

 3. 16.12 04.05.2015

  Päivän naurut 😉 Mun pitäisi päästä tuohon samaan aikakoneeseen… Niin tunnistin itseni tuosta idiotismista. Anteeksi vaan!

  Ja kyllä naiset tuijottavat miesten haaroja. Myös nuoremmat. Tunnen yhden naisen, joka toteaa useinkin ”Mä en voinut keskittyä sen miehen juttuihin, koska oli vaan vaan tuijottaa sen pullottavaa haaroväliä”. Nainen myös todella tuijottaa sitä, ei jää keltään huomaamatta…

  /Emma

 4. 16.29 04.05.2015

  Näin äkkiseltään tuli mieleen yksi pokaus, joka toimi jollain miehellä naiselle, mutta voi olla ok toisin päin:

  Nainen: ”Hei, sulla on kivat kengät, mennäänks paneen?”
  Mies: O______O (5-10 sek.) ”JOO!”

  Itse menin kerran siihen lankaan, että yön viimeisillä tunneilla nainen pyysi luokseen ”syömään pitsaa”. Muutakin tuli kai mussuteltua, mutta aika helppo olin kyllä. 😀

  Ja tyrkkynä itse näen sen, jos tullaan syliin lupaa pyytämättä. Itselleni kerran kävi näin, mutta harmikseni kyseessä oli varmaan just joku 50+ pubiruusu, eikä Christy Mack. Knee- jerk reaktiona tuuppasin muijan mäkeen ja onneksi oli kaverit ottamassa vastaan. Ihme että en lentänyt ulos kapakista…

  Ja Neiti S:lle vielä jotain. Viimeisimmän seikkailuni päättymisen myötä sain sellaisen pro- tipin, että sellaiset housut kannattaa hommata, joissa perse/reidet korostuu. Mutta oikeasti, miksi muijat tuijottaa miesten perää? En oikein ymmärrä, mitä sielläpäin on sellaista, joista naiset tykkää. Luulisi mielenkiinnon olevan nimenomaan siellä etupuolella. Toiveissamme ainakin…

 5. 18.44 04.05.2015

  Kauheeta mua alko heti ahdistaa ku mä oon huomannu kuinka mun katse saattaa vaeltaa ihan hirveesti! Esim. jos joku hymyilee nii saatan kattoa sen suuta. Ajatteleeko nyt joku siitä että tuijotan sen huulia?! Kaupungillaki jostain syystä katon suht automaattisesti ihmisiä ns. ”päästä varpaisiin” vaikka en tarkota sitä minään mittailuna – kunhan katson miten ihmiset pukeutuu ja kävelee!

  Pitää ehk alkaa harjottelee ja katsoa vaan silmiin ettei tuu mitään väärinkäsityksiä.. 😀

 6. 21.01 04.05.2015

  Paras (siis surkeimmista) on ku kerran baarissa joku täysin random osu kohdalle ja kysy ”tykkäätkö raneista?”. Hämmentyneenä vastasin joo, ja tää jatko et ”joko mennään?”. 😀 En lähteny, ehkä siks et hämmennyin niin pahasti. Tai siks et pelkästään yhteinen mieltymys ranskalaisiin ei vielä vakuuta mua siitä et haluan viettää yöni tuntemattoman miehen vieressä.

  Mut ite yleensä harrastan just silmäpeliä ja avaan sanasen arkkuni jos mies ei sitä tee. 😀 Mun ongelma on ennemmin siinä et kuulemma flirttailen tiedostamattani, siis että miehet luulee et oon kiinnostunu. Koitapa siinä sit selittää et kerranki ei ollu bitch face -päällä ja yritin vaan olla ystävällinen…

 7. 5.27 10.05.2015

  Oumaigaad, pyytääkö jotkut naiset oikeesti tarjoamaan juomaa? Outoa kerjäystä minusta, nykyään kun kaikilla on omat tulot ja rahat (vaikka olis opiskelija, naisilla on samat opintotuet kuin miehillä). Ei siinä mitään jos itse tarjoutuu ostamaan – ja miksi naiset ei tarjoa miehille? ”Hei mä voin ostaa sulle seuraavan kierroksen?”

  Miksi naiset tsekkailee miesten pyllyjä? Samasta syystä kuin miehet naisten. Biologia. Vetovoima. Miehiä ilmeisesti vetää vyötärön ja lantion suhde (kapeampi vyötärö kuin lantio), naisia hartioiden ja lantion suhde (kapeampi lantio kuin hartiat). Tuosta haarojen tuijotuksesta en ole kuullutkaan, jesta miten mautonta (ainakin näkyvästi harrastettuna).

  Omasta mielestäni paras small talk- keino kaikkiin tilanteisiin on alkaa jutella kuin kaverille, vaikka vastapuoli olisi täysin tuntematon. Tyyliin ”onko ollu kiirettä viime aikoina? Mites meni kesä? Onko mitään juhannussuunnitelmia?” tietenkin tilanteesta riippuen.

  Uber-nokkelat iskuviritelmät menevät helposti pusikkoon, koska ne a) eivät ole niin hauskoja kuin itse luulit ja b) joskus ne ovat jopa loukkaavia. Eräälle (nais)kaverilleni jostain syystä sattuu usein kohdalle ”hauskoja” miekkosia jututtamaan, mm. kommenteilla ”sä näytät ihan siivoojalta” tai ”miksi nuoret naiset nykyään pukeutuu niin huonosti?”. Lähteekö näistä kiinnostus kattoon, häh…?

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi