Mies, kauneushoitola ja karvanpoisto

Kun mä aloitin kirjoittamaan tätä blogia mulle oli alusta asti selvää, että mä tulen menemään rutkasti mun mukavuusalueen ulkopuolelle useammin kuin kerran.

Mutta edes mä en osannut arvata että tekisin tämän. Kyllä, otsikko pitää paikkansa. Olin kauneushoitolassa.

Koko juttu lähti siitä, kun muutama viikko sitten eräästä kauneushoitolasta otettiin muhun yhteyttä sähköpostilla. Siellä oli törmätty mun blogiin ja tiedusteltiin tulisinko kokeilemaan miesten kauneudenhoitoa ja kertomaan siitä mun lukijoille.

Jahka mä sain kerättyä itseni nauramasta lattialta niin ajattelin että hitot, mikäs siinä. 😀

Samalla kuitenkin tein heille selväksi, että mä en lähde myymään sieluani ja tekemään tästä puhdasta markkinointijuttua. Mä kirjoitan niin kuin mä koen.

Se onneksi kävi heille hyvin ja tehtiin diili. Enää piti päättää minkä hoidon ottaisin.

Mä en tiennyt hölkäsen pöläystä mitä mikäkin tarkoitti ja aikani hihiteltyäni sanalle käsihoito, kuten jokainen aikuinen ihminen tekisi, päätin kysyä heiltä ehdotusta. Sieltä tuli brasilialainen sokerointi.

Mä kyllä tiesin pääpiirteittäin mitä se meinaa, mutta suostuin silti. Kerranhan me vaan eletään. 😀 Niille, jotka eivät termiä tunne se tarkoittaa intiimialueelta karvojen poistoa kuuman sokerin avulla. Tiedän, kuulostaa ihan sellaiselta, mitä olisi voinut saada rangaistukseksi herjattuaan Jeesusta inkvisitioajan Italiassa.

Kohtalonpäivä koitti ja kävelin sisään. Mut otti vastaan blondi mimmi, joka tietenkin oli hyvännäköinen. Totta kai.

Mut ohjattiin toimenpidehuoneeseen ja pyydettiin ottamaan housut pois. Tässä vaiheessa ajattelen, että tämä on lähimpänä seksiä pitkään aikaan. 😀

Huolet kröhöm…asentoon kohoamisesta nätin tytön tsekkaillessa olivat kuitenkin turhia, sillä se käsittely alkoi pian…

Hei, eihän tää tunnu kovin pahalta, sokeri ei ole edes kuumaa…okei nyt tuntuu vähän ikäv…AAARGH!

Seuraavassa koottuja ajatuksia kivan blondin kiskoessa mun häpykarvoitusta irti sokeriliisterin avulla:

Miksi kukaan tekee tällaista!

Kauan tää vielä kestää?

Mä en koskaan pysty katsomaan kenenkään ajeltua alapäätä tuntematta sympatiakipuja.

Kauan tää kestää?!

Mä en salee kykene lisääntymään tämän jälkeen.

Naiset jotka kestätte tätä, olette kovia.

Jos mä en pidä käsiä tiukasti niskan takana, mä saletisti reflexihuitaisen tuota naista kohta.

No ei tää enää tunnu niin pahalta kun tot…AARGH.

KAUAN TÄÄ KESTÄÄ!?

No joo. Tuossa oli ehkä aavistuksen väriä, mutta ei se kyllä mukavalta tuntunut pyöritteli miten päin vaan. 😀 Kyllä siihen oikeasti kuitenkin tottui. Ja asiantunteva sekä mukava henkilökunta teki kokemuksesta kuitenkin siedettävän.

Lopputuloksessa ei myöskään ollut yhtään mitään vikaa. Sileää on. Nyt vielä pitäisi löytää joku jolle esitellä sitä ennenkuin karvat kasvaa takaisin. ;D

Suosittelisinko mä tätä kenellekkään? Joo, jos olet valmis vähän kärsimään tavallista sileämmän alapään vuoksi. Ja ehkä kaikkea pitää kokeilla kerran. Mä suosittelisin tätä jos olet mies joka ei kerta kaikkiaan kykene tai halua sheivata itse ja haluat takuuvarmasti sileän lopputuloksen. Tai olet kovan luokan masokisti.

Hoitajan mukaan näitä kertoja pitäisi parhaan ja kestävän tuloksen takaamiseksi olla noin 5 viikon välein. Hän toivoikin että jäin kerrasta koukkuun. Noo…sanotaanko että ehkä ihan koukusta ei voi puhua. 😀

Toisaalta, tämä blogin myötä olen oppinut, että koskaan ei pidä sanoa ei koskaan.

Ps. Mä olen kirjoittanut tänne tähän asti kokemuksia, joita on varmaan helppo uskoa ilman kuvaa. Mun oli tarkoitus poiketa kaavasta ja laittaa tänne tällä kertaa kuva (paikasta, ei mun ajelluista palleista senkin pervot!), mutta tää on ihan surkea blogialusta kuvien kanssa. Mä en nyt valitettavasti saakaan sitä tähän mahtumaan.

Teidän pitää vaan siis luottaa muhun 😉

KommentoiKommentit

 1. 22.12 18.09.2014

  Paras blogi pitkään aikaan! 🙂

 2. 22.39 18.09.2014

  Jestas kun nauroin tätä lukiessa!:D

  Hyvin sä vedät! Pointsit sulle tuosta käsittelystä. Ihme tosiaan, jollet kerrasta koukuttunut…:D

  http://rakasstacy.blogspot.fi

 3. 8.22 19.09.2014

  Ai helvetti meinas mennä aamukahvit väärään kurkkuun! 😀 Rohkee veto. Komppaan Annicaa, kirjotat hyvin.

 4. 9.00 19.09.2014

  Loistavaa!

 5. 10.14 19.09.2014

  Hahahaa. Ihana paras! Olit kyllä rohkea!

 6. 16.53 19.09.2014

  Ai perkele, en tiedä pystyisinkö edes naisena tuohon… 😀 vaikka eikö sanonta kuulu, että kauneuden puolesta pitää kärsiä? Nostan kyllä hattua sulle!

 7. 20.52 19.09.2014

  Mun on pakko kertoa sulle nyt, että repesin ihan totaalisesti.

  http://keepheadabove.blogspot.fi/

 8. 12.04 22.09.2014

  Hihii, aika hyvin lähdet kyllä mukaan kaikkeen uuteen! Kuvat olisivat tosiaan kivoja tätä ihanaa blogia värittämään.. Niitä odotellessa! Ja hemmetti, taas pitää odottaa, että saa ihania päivityksiä tähän blogiin!

 9. 21.52 30.05.2015

  Googlailin kokemuksia miesten sokeroinnista kun tuli poikaystävän kanssa puheeksi miltä se miehistä tuntuisi. Löysin sitten tämän. 😀

  Tuskin tulee hän ikinä sokerointiin menemään, mutta olipa hauska kirjoitus!

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi