Mistä tietää että mies on kiinnostunut…

…on kysymys mihin mä en osaa vastata.

Enkä oikeastaan haluakaan. Me ollaan kaikki niin erilaisia ja musta ei ole olemassa mitään kaavaa mistä voi tietää milloin, mistä tai miten mies tai nainen syttyy. Tai miltä se näyttää.

Tuosta asiasta kuitenkin paljon keskustellaan ja kysellään, joten ajattelin ottaa tämän meikäläisen version esille. Ja koska joku ihana tyyppi kommentoi jo että mun pitäisi kirjoittaa lisää. 😀

Lisäksi olen kyllästymiseen asti lukenut jotain iltapäivälehtien listoja aiheesta.

Mies on sinusta kiinnostunut jos hän on seurassasi hermostunut.

En ole.

Hän kuuntelee sinua.

Mä kuuntelen kaikkia.

Hän haluaa miellyttää sängyssä.

Ööö jos kerran hommiin on alettu niin mä kyllä haluan että molemmat nauttii on kyseessä yhdenyön juttu tai ei.

Hän on avoin

Jumankauta mä kirjoitan blogia elämästäni. 😀 Ei avoimuus ole välttämättä kiinnostuksen merkki.

Käydään vielä omakohtaiset merkit läpi. Milloin voi veikata mun olevan kiinnostunut:

-Laitan itse omaehtoisesti viestiä.

-Kysyn paljon jatkokysymyksiä

-Vastaan viestiin nopeasti (mun nyrkkisääntö tosin on vastata aina heti kun ehtii. Jonkin tietyn ajan odottaminen on naurettavaa).

-Jos ollaan illan aikana juteltu baarissa, tulen uudestaan juttelemaan.

Katselen sua paljon. (sillain ei pelottavasti).

Ihan hirveän yksinkertaiselta kuulostava lista, tiedän. On myös varmaan jotain mitä unohdin. Pointti kuitenkin on, että se voi olla noinkin yksinkertaista, että hakeudun ”kohteen” seuraan.

Aina ei tarvitse miettiä toisen kulmakarvojen kohoamisastetta jutellessa tai mitä tarkoittaa, kun toinen hieroo kädellään niskaa neljä kertaa keskustelun aikana.

Mä olen nähnyt jänniä esimerkkejä tavoista joilla miehet osoittaa kiinnostustaan. Yksi tyyppi inhosi tanssilattioita ja tanssimista, kunnes yksi nainen johon se tykästyi ehdotti tanssimista. Näystä tuli mieleen se kuuluisa kala kuivalla maalla, mutta musta oli mahtavaa katsoa kuinka voimakas ihastuminen voi olla.

Toinen esimerkki: Mies ei ole eläessään juonut tippakaan alkoholia. Hän ei koskaan kokenut sen olevan sen arvoista, mutta ei kuitenkaan mitään erikoista vakaumusta. Pari kuukautta sitten käytiin mun luona saunassa ja jannu avaa strongbown. Hetken näytettyäni ihmiskysymysmerkiltä kaveri vähän nolon näköisenä totesi, että O:n kanssa kokeiltiin ja tää olikin ihan hyvää.

Jos tässä kirjoituksessä oli pointti se varmaan hukkui jo. Älkää pitäkö mitään tai ketään itsestäänselvyytenä, älkää tulkitko toisia liikaa vaan olkaa suoria. 🙂

Sanoo mies jonka seurustelusarakkeessa lukee nolla. 😀

KommentoiKommentit

 1. 22.50 19.01.2015

  Ja sitten kun joku antaa tähän kysymykseen vastauksen, joka on toimiva ja pätevä niin jaan kaikki pisteet, papukaijamerkit ja bingo-osumat kyseiselle henkilölle. Ja tarjoan drinksut. Ollen ikuisesti kiitollinen!!

 2. 23.19 19.01.2015

  Ei niin että mä nyt tän blogin löydettyäni sua mitenkään stalkkaisin mutta.. Tätä on odotettu ku kuuta nousevaa! Mut toi on fakta et jokainen ilmaisee kiinnostumisen eri tavalla, ei meihin naisiinkaan päde sama kaava jota tulkita. Tosin, jos oot mun asteikolla hyvännäkönen niin mä aivan varmasti aion tuijottaa. Välillä ehkä jopa pelottavasti. Ja todennäköisesti pommittaisin sopivasti hulluna viesteillä. Miksi musta tuntuu että helmikuu ei tuu tarpeeksi nopeasti.. 😀

 3. 11.45 20.01.2015

  Niin, eihän se ihmisten lukeminen muutenkaan mitään ”kovaa tiedettä” ole… Mikä toimii toisella, ei taas seuraavalla lainkaan… Pitää/pitäisi vaan osata kasvattaa sellaiset tuntosarvet, että pääsee toisten pään sisään edes sen verran että tunnistaa tällaiset asiat 🙂

  Tuosta tuijottelusta piti sanomani, että vajaa 20v sitten (auts, tulipa vanha olo…) seurustelin sellaisen miehen kanssa, jonka tapana oli yleisillä paikoilla todella tiiviisti tuijotella minua 😀 Sanoinkin siitä hänelle pariin kertaan, ja kuulemma ei tarkoittanut mitään pahaa sillä, mutta aika suoraan, yleensä myös hymyilemättä ja intensiivisesti mua tosiaan tuijoteltiin 🙂 Jahka ensijäykkyys hieman helpotti, suhde lähti hyvinkin käyntiin ja lopulta menimme jopa naimisiinkin (nyt jo eronneita 8v. ajan), mutta tuli nyt tuo tiujotteluosuus mieleen kirjoituksestasi 😀 Kiitos siis päiväni piristämisestä!

 4. 10.53 27.01.2015

  Kaikkien näiden vuosien ja kokemusten jälkeen toisen tulkitseminen on musta yhä todella vaikeaa. Hengailin tossa hetken miehen kanssa, joka teki heti aluksi täysin selväksi, että kyse ei ole mistään vakavasta. Hän oli kuitenkin niin hulluna kroppaani ja sen lisäksi vielä kiinnostunut minusta, elämästäni ja ajatuksistani, että menin lankaan. Kuvittelin, että hän oikeasti välitti muustakin kuin vartalostani. Pieleen meni ja pahan kerran. Teki mieli sanoa miehelle, että ole vähemmän kiinnostunut toisesta, jos kerta et piittaa muusta kuin seksistä. On se kirottua, että kemia syttyy niin helposti väärien miesten kanssa ja niin vaikeasti niiden miesten kanssa, joita kannattaisi tavoitella…

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi