Mulla on huomenna sokkotreffit. Iik.

Kyllä, olen sokkotreffeillyt koko syksyn, mutta tämä on eri asia. 😀

Sen sijaan että itse ruinaisin niitä, nyt työkaveri on oikeasti järkännyt mulle treffit yhden ope-ihmisen kanssa. Ja se ei tiedä blogista! Helpotus. 😀

En itse tiedä yhtään miltä tyyppi näyttää. Tosin saisin itse asiassa sen aika helposti kaivettua, mutta päätin etten aio huijata. Rautainen itsekuri. Räyh!

Jos tämä ei natsaa, niin lauantaina olisi tarkoitus painua kansallismuseon treffitapahtumaan ja toivoa että sieltä löytyy muutakin kuin muumioita. Tosin siellä ei taida olla muumioita. Miksi siellä ei muuten ole muumioita? Ne on siistejä.

Joka tapauksessa ajattelin piipahtaa katsomassa millaista jengiä siellä pyörii. Mun vaistoni sanoo, että enemmän naisia. Yleensäkin näissä deittitapahtumissa on enemmän naisia, koska miehet pelkää leimautuvansa säälittäviksi jos näyttävät naamaansa parinhakutapahtumissa. Itse kävin tämän kynnyksen joskus läpi.

Ironista tässä on se, että miehet eivät kuvittele näyttävänsä säälittäviltä laittaessaan vonkausviestejä Suomi 24:ssa puolta nuoremmille naisille tai kysymällä Tinderissä ekana kysymyksenä, että istutko naamalleni. Not cool.

Ei vonkausviesteissä mun mielestä sinänsä mitään, mutta vähän pelisilmää kiitos.

Jos museokaan ei natsaa, niin yksi mahtava lukija vinkkasi Food&Love -tapahtumasta. Sinne arvotaan osallistujat ja meikäläisen nimi on nyt hatussa. We’ll see how that goes.

Nyt on kyllä niin aktiivista parinhakua että oksat pois. 🙂

Päätin myös tässä taannoin, että aion juosta Extreme Runin tänä vuonna. Haasteita pitää ihmisellä olla.

Nyt aion kuitenkin löhötä ja katsoa mun lempparifutisjengin matsia. Niitä ainoita hetkiä päivässä kun sinkkuus tuntuu hyvältä.

KommentoiKommentit

  1. 18.41 12.02.2015

    Onnea sokkotreffeille!
    Tiedän ainakin pari naista ( en tarkoita itseäni ja Emmaa) jotka tulossa museoitumaan eli on siellä muitakin kuin muumioita 🙂

    En tajua miesten logiikkaa: jos paikalla paljon naisia, niin miksi miehet eivät suuntaan sinne? Naiset kyllä tykkäävät suunnata sinne missä ON miehiä…

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi