Naisen antamat pokausvinkit

”Tuliko susta sitten seksiorja, kun tätä blogia ei ole päivitetty”

Tässä repeillessäni täytyy sanoa, että valitettavasti ei tullut (kiitos Raisa. :D). Olin viime sunnuntaina vaalien takia (en pyrkinyt ehdolle) ihan poikki, eikä minulla ollut oikeastaan mitään ideaa mistä kirjoittaisin, joten päätin pitää väliviikon. Pahoittelut. 🙂

Voisin puhua politiikkaa, mutta jätän sen muille blogeille. Nyt puhutaan muusta. Viimeisimmän julkaisun kommenteissa esitettiin mielenkiintoinen väite: Naisten antamiin parisuhdevinkkeihin tai pokausvinkkeihin ei voi luottaa.

En ole samaa mieltä. Ollenkaan.

Jos unohdetaan se fakta, että erilaisiin ihmisin toimii eri asiat ja ajatellaan että on olemassa ”varmoja” tapoja iskeä nainen, niin mun kokemuksen mukaan naisten neuvoja todellakin kannattaa kuunnella.

Otetaan tämä blogi. Se on ollut ylivoimaisesti paras deitti-ilmoitus jonka olen koskaan tehnyt ja olen tavannut sen kautta jo yli kymmenen naista. Kymmenen. Tämä blogi on naisen idea, tarkoituksena keksiä jotain muuta tekemistä kuin murjotus ja itsesääli sekä tuoda keskimääräistä parempaa kirjallista ilmaisuani framille.

No, jos joku tohvelisankari sitten ajattelee, että haluaa vain seksiseuraa ja kokee, että naiset antavat vain neuvoja kuinka hankkia 40 vuotta kestävä parisuhde ja satuhäät. Väärin.

Olin uutena vuotena tanssimassa siellä We love Helsinki -tansseissa ja vaikka en olisi sanonut ei parisuhteelle, kaipasin silloin enemmän yhteistä yötä jonkun kanssa. Naispuolinen kaverini valitsi minulle asun ja siihen asusteeksi käsiraudata. Illan päätteeksi lähdin naisen kanssa kämpille. Ja ottaen huomioon että hänestä en enää kuullut, niin se tosiaan oli sitä paljon puhuttua seksiseuraa.

Usein tämä naiset sanovat toista ja haluavat toista -ajattelu tai että naisia ei voi saada sänkyyn olemalla ”herrasmies” tai ”ovimatto” esiintyy miesasialiikkeen piirissä. Ja ennenkuin Laasasen yms. opetuslapset tulevat keskustelupalstoja pitkin kurkkuuni, mielestäni miesasialiike on monella tapaa tarpeellinen. En vain pidä sen tyylistä käydä keskustelua.

Itse uskon niin (ja naiset korjatkaa jos olen väärässä), että naiset haluavat niitä hyviä tyyppejä kusipäiden sijaan, mutta he eivät halua tyyppejä, jotka kokevat että se pelkkä hyvä tyyppiys riittää kiinnostuksen herättämiseksi.

En tiedä itsekään onko tuossa järkeä. 😀

Naiset, jos mies antaa teille ohjeita, miten pokata mies, kuunteletteko?

Kommentoi



Kommentit

 1. 16.25 26.04.2015

  ”keskimääräistä parempaa kirjallista ilmaisua”

  LOL

 2. 16.29 26.04.2015

  Totta helvetissä kuuntelen!

 3. 17.02 26.04.2015

  I’m all ears! 😉 Siinä sulle seuraava postausidea!

  Kyllä mä haluan ajatella, että mukava nainen tahtoo mukavan miehen. Siis elämänkumppaniksi. Ei-mukavien miesten kanssa voi olla tosi hauskaa yhden yön tai parikin, mutta siihen se usein sitten jääkin,… Monia naisia niiissä ”pahoissa” pojissa viehättää itsevarmuus – ja mukava mies voi ihan samalla tavalla olla itsevarma 🙂 Sitten täytyy muistaa, että on myös olemassa naisia, joilla on sitoutumiskammo. Sellaisten naisten on helpompi ”ihastua” mieheen, jota eivät voi ikinä saada eli ns. hankaliin tapauksiin…

  Tää blogi oli tosi hyvä idea! Mäkin olin kovin pettynyt, kun ei kuulunut sunnuntaipostausta 😀

 4. 19.07 26.04.2015

  Tuossa sanomassasi on ideaa. Sekä parisuhteeseen että kavereiksi haluan tietysti niitä hyviä tyyppejä. Joten ihan vaan itsessään se, että on se hyvä tyyppi ei tee sitä eroa, onko kaveri vai jotain enemmän.

  Ainakin joitakin tiedän kusipäissä viehättävän yhden yön juttuna sen, että silloin kokee, ettei ole vastuussa toisen tunteista (kun oletettavasti niitä ei ole). Kuvio on ainakin mukamas selvillä, myöhemmin tilanne voi tietysti olla ihan solmussa. Silloinkin ainakin osalla kyse on ollut siitä, että on ihastuttu siihen ajatukseen, että olisit se erikoisuus, jonka vuoksi se toinen ei olisikaan kusipää, vaan haluaisi enemmän.

  Kaikissa ohjeissa pitäisi muistaa, että ihmiset ylipäätään on erilaisia ja todellakin se, mihin ohjeet ovat, randomin yhdenillanjutun pokaamiseen vai sen ihastuksen treffeille pyytämiseen vai mihin?

  Kyllä kuuntelisin mielelläni miehen ohjeet! Että annas tulla vinkkejä.

 5. 19.20 26.04.2015

  Musta välillä tuntuu, että jotkut miehet on kehittänyt sellaisen suojan pakkeja vastaan että ”naiset ei halua mukavia miehiä vaan pelkkiä kusipäitä”.

  Siihen on helppo vedota, kun voi syyttää naista eikä tarvitse todeta että nyt ei vaan napannut.

  Sitä voi miettiä kuinka mukava ja hyvä tyyppi on, jos määrittelee itsensä jatkuvasti mukavaksi ja hyväksi tyypiksi ja nostaa itsensä ”kusipäiden” yläpuolelle. Usein sellaiset jätkät lopulta on niitä oikeita kusipäitä.

 6. 19.41 26.04.2015

  Joo, ei ole kauhean mukavaa ajatella esimerkiksi, että käyttäytymällä tietyllä tapaa, voisi velvoittaa naisen tekemään jotain (oli se sitten ihastumaan tai heittäytymään sänkyyn). ”Olen mukava, minun kuuluisi saada nyt tämä nainen.”

  Ihmissuhteet ei mene millään ansaintakaavalla. Vaikka olisihan se kätevää, jos joku taulukkomalli kertoisi kuka kuuluu kelle ja sillä mentäisiin 😀

 7. 19.43 26.04.2015

  Hieno ja samalla jotenkin creepy ajatus. 😀

 8. 14.00 27.04.2015

  Minulla naisena – ja ne sosiaalisesti hyväksytyt 3 (!) pitkää ja 6 (ja VAIN kuusi) lyhyttä miessuhdetta kokeneena on sinulle simppeli vastaus: Ei kuuntele. NAinen ei kuuntele neuvoja siitä miten pokata mies. Eikä miehenkään pitäisi kuunnella naisia pokausvinkkien suhteen. Olemme niin ainutkertaisia olentoja, etteivät ne mitkään vinkit ja kaavat auta. Herran pieksut sentään, silloinhan KAIKKI olisivat jo löytäneet juurikin sen ainoa oikean! Kyse on siitä, että pitää löytää oma kipinänsä. Intohimonsa. EI purkaa sitä kännissä läähättäen jonkun korvaan illan viimeisillä hitailla, eikä varsinkaan selvinpäin bussissa – siinä saa ahdistelijan maineen nopeammin kuin ikinä mistään – vaan syttyä elämälle. Siirtää pilke silmäkulmaan ja olemukseen, rakastaa elämää ja kaikkea siinä, ja kas – se houkuttelee luokseni enemmän naisia kuin mitkään vinkit.

  Minulla ainakin toimii. Flirttailen kaikkien kanssa, kunhan vain jonkinleiset sosiaalisen käyttäytymisen koodistot täyttävät, eli että se on ok, ja olen löytänyt ne 3 + 6 miestäni helposti.

  – Ja hei, Milla Magia pikkumustassaan, vaan ennemminkin Matami Mimmi yhdistettynä kaurapuuron haaleaan värimaailmaan -.

 9. 15.36 27.04.2015

  Jos mies antaa ohjeita, miten pokata mies, niin todellakin kuuntelen.:)

  Parhaimmat vinkit olen saanut kahdelta, minua selvästi vanhemmalta naistenmieheltä, jotka kaatavat naisia urakalla ja myös tietävät, millä mekanismeilla heidät isketään. Osaa neuvoista on ollut vaikea niellä (”eivät miehet voi olla oikeasti noin helppoja!”), mutta kun olen huomannut niiden toimivan, on ollut aika itsestään selvää luottaa miesten ohjeisiin kuinka miehiä pokaillaan.

  Kuuntelen siis vieläkin ja jopa erikseen kysyn miehiltä tullakseni paremmaksi ja ymmärtääkseni miehiä paremmin.:)

 10. 9.49 30.04.2015

  Sain juuri entiseltä poikaystävältäni neuvon, miksi viimeisin suhdeyritykseni kaatui. Hän sanoi, että olin liian innokas ( öö, mies oli vielä innokkaampi, kunnes yhtäkkiä löi täysillä jarrut päälle vaihtuvien selitysten kera. Olisi sitten halunnut vielä ”rauhassa” koittaa, tuleeko meistä pari, mutta mä aloin kyllästyä tollaseen epämääräisyyteen), ja alussa pitää tavata mahdollisimman harvoin, eikä saa puhua mitään suhdejuttuja. No, eipä siinä muuta puhuttukaan, mutta halusin tietää, pitääkö hän mua vain seksiseuralaisena, ja siihen mulla on mielestäni täysi oikeus.
  Tällä kertaa en kuunnellut miehen neuvoa. Helvetin typerä neuvo. Mä en rupea himmaileen, jos kiinnostun, ja esittämään etäistä.

  Pokausvinkkejä en tarvi, ei ole mitään vaikeuksia saada miehiä kiinnostumaan musta. Vaikeus on saada se suhde aikaiseksi, siihen ottaisin kyllä vinkkejä ja neuvoja vastaan, mutta vastausta ei taida olla…

 11. 0.06 01.05.2015

  Aamen, kaikkeen. Ja miksipa en kuuntelisi miesten vinkkeja siina missa naistenkin? Samalla tavalla kuin kuuntelen miesten ja naisten mielipiteita ylipaataan eri asioista – sitahan ihmisena olo on, kommunikointia, itseilmaisua ja toisten ymmartamista. Kiitos etenkin lauseesta ”miesasialiike on tarpeellinen, mutten pida sen tavasta kayda keskustelua”. Taysin samaa mielta.

 12. 15.18 09.05.2015

  Aamen erityisesti Ivyn kommenttiin. 🙂

  Hyvää keskustelua miesasioista ja tasa-arvosta:
  http://areena.yle.fi/1-2791203?autoplay=true

  Isla

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi