Syksy menee improvisoidessa

Nyt on varmistunut mun syksyn ohjelmaa ja uskallan sitä julkistaa.

Elikkä ilmottauduin koko loppuvuoden kestävälle kokkauskurssille. Mä en ole mikään jäätävän huono kokki, mutta en hyväkään. Aina voi parantaa!

Lisäksi jos joskus onnistun naisihmisen houkuttelemaan mun luokse niin ei tarvitse tilata pizzaa…

Toinen syksyn kursseista on noin kuukauden kestävä improvisaatioteatterin kurssi.

Tässä ideana on se, että haluan oppia olemaan ottamaan itseäni niin vakavasti ja nauramaan enemmän omalle tekemiselle. Ehkä sitten ne pakitkaan baarissa ei tunnu niin pahalle.

Mä arvoin aika pitkään tanssikurssin ja impron välillä, mutta nyt päädyin tähän. Turha kuitenkaan huolehtia rakkaat lukijani, kevät vietäänkin sitten yhdellä tai useammalla tanssikurssilla. 😀

Tämän lisäksi menin avoimeen yliopistoon opiskelemaan poliittista historiaa. Katsotaan mitä siitä tulee.

Syksyllä lienee myös luvassa jotain bonushaasteita, mutta niihin palaan jahka on vähän jotain konkreettisempaa.

Kiitoksia muuten kaikille kommentoijille ehdotuksista. Saa edelleen laittaa!

Mä laitan myös pyynnöstä mun sähköpostiosoitteen tuohon blogin sivuun. Jos vaikka haluaa laittaa sinne suoraan ehdotuksia tai muita kysymyksiä.

Muulla rintamalla ei olekaan pariin päivään tapahtunut mitään. Mä olen ollut lomalla ja lähinnä odotellut mökille lähtöä.

Tosin käväisin kaverin ja sen lasten kanssa Korkeasaaressa. Apinat on edelleen yhtä siistejä kuin muistelin. 😀

Tämän saman kaverin luona olen käynyt aikaisemminkin ”harjoittelemassa perhearkea” sen kahden nelivuotiaan kanssa. Hassuja lapsia.

Naureskellaan aina, että mulla on ainakin alkeet valmiina. 🙂

Yksinhuoltajaäiti kun on, meidän kävellessä kadulla meitä aika usein luullaan pariskunnaksi.  Se on oikeastaan ihan kivaa ja tulee sellainen olo, että tätä voisi joskus tehdä ihan oikeastikin.

KommentoiKommentit

 1. 20.06 27.08.2014

  Todella mielenkiintoinen ja monipuolinen blogi. Jotenkin voin niin nähdä itseni samassa tilanteissa ja helppo on suhun samaistuu. 🙂 Seuraan.

 2. 18.38 29.08.2014

  Mukavan kursailematonta ja aitoa tekstiä. Kun jatkat tähän malliin, niin saat vaihtaa blogin otsikoksi ”Keväthäät mielessä” tms.

  Ei sulla ole pidemmän päälle ongelmia löytää kumppania, kun osaat (vaikkapa näin) ilmaista itseäsi – meistä kun kukaan ei ole ajatustenlukija. Mutta ei mitenkään pääse niin nopsaan kiinni toisen sisimpään, kuin sattumalta, olemalla aktiivinen, tarttumalla hetkeen. Toivotan menestystä!

 3. 20.01 29.08.2014

  Hyvä teksti, jatka samaan malliin! 🙂 http://www.sixpack6pack.blogspot.fi/

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi