Tequila Sunrise!

Otsikko on tosi nerokas sanaleikki siitä että olin eilen tequila tastingissa ja ulkona vielä kun aurinko nousi. Joskus saa olla ylpeä itsestään. 😀

Sisko vetäisi viime jouluna hatusta hienon lahjan ja antoi meikäläiselle elämyslahjakortin Cantina Westin tequila tastingiin kahdelle. Eilen siis lunastettiin se.

Vastoin kaikkia oletuksia mulla ei ole krapulaa, mutta toistaalta heräsin 14.05. Auts. No, jos toisaalta menee nukkumaan 5.30 niin se lienee ymmärrettävää.

Tasting oli ihan mielenkiintoinen. Maisteltavana oli kolmea erilaista meksikolaista ilolientä. Tequila Blanco, Tequila Reposado ja Tequila Anejo. Blanco oli sitä ihan peruskamaa, mutta kaksi muuta vähän hienompia.

Uutta tietoa oli se, että oikeasti tequilaa ei tulisi vetää sitruunan ja suolan kera. Se oli meidän oppaan mukaan meksikolaisten käytännön pila jenkeille. Halusivat katsoa meneekö läpi. Aika hyvin meni.

Oppaan mukaan sitruuna tai lime menee ihan hyvin tuon Blancon kanssa, mutta muiden kanssa se pilaa maun. Me vedettin tequilan kanssa muun muassa appelsiinia, kanelisokeria appelsiinin päällä ja tummaa suklaata.

Suklaa ei oikein ollut mun juttu, mutta appelsiinia voin suositella. Se ei jyrännyt kaikkea muuta sun suussa maistuvaa ja oli ihan miellyttävää.

Tequilan vauhdittamana ilta lähti sitten käyntiin. Seuraksi oli valikoitunut entinen tinder-tuttavuus, jonka kanssa ollaan päätetty pitää yhteyttä. Hänen päätöksestään kavereina, mikä oli ihan fine.

Hassua vaan on, että meillä oli taas tosi kivaa. Niinkuin sillon kun törmättiin Ensitreffit Kalliossa -tapahtumassa. Oltiin koko ilta käytännössä kahdestaan, vaikka sen kavereita tuli paikalle. Myönnän kyllä kelanneeni, että voisiko se sittenkin olla kiinnostunut. Vaikka sitten yhteisen yön viettämiseen, jos ei muuhun. Puhui siis aiemmin illalla siitä ettei kaipaa nyt just suhdetta.

Kuvitelmat karisi noin 03.25 kun oltiin tanssilattialla kahdestaan ja joku jamppa tuli siihen jutskailemaan. Jutskailu päättyi siihen että kaksikko lähti kahdestaan baarista. 😀

Enpä tuosta mieltäni pahoittanut, sillä ihan kavereina oltiin sovittu että ollaan liikkellä. Toki myönnän että vähän sieppasi siinä tapahtumahetkellä, mutta se meni ohi. Sentään joku sai. 😀

Ja hei, mulla on tänään treffit anyway, joten ehkä parempi näin. Mennään ehkä kattomaan Jurassic World. Dinoja. Jee!

Prkl, onko kello jo noin paljon. Mä lähden äkkiä suihkuun.

Palataan ja hauskaa viikkoa kaikille!

KommentoiKommentit

  1. 4.53 10.07.2015

    Jos sun elämässä tapahtuu nyt jotain, niin kerro. Voisin elää sun kautta, ku on niin tapahtuma köyhää tää oma elämä nyt! 😀

  2. 15.51 10.07.2015

    Ihana olet. 🙂 mä kirjoitan jotain pian.

  3. 15.21 11.07.2015

    Postauksia täällä muutkin odottelee… Viittaako siis postailutauko siihen, että se joku muu on vihdoin löytynyt??

Muista kirjautuminen
Unohtuiko salasana?
Luo oma blogi  Seuraava blogi